Co si vzít na cvičení do fitka

Pro někoho se to může zdát banální informace, někdo ale nad tím může lehce zapřemýšlet. Proto tady uvádíme shrnutí věcí, které budete na cvičení u nás potřebovat.

1. Oblečení na cvičení

V letních měsících doporučujeme kraťasy, triko, tílko, legíny. V zimě je lepší se mírně přiobléct např. mikinou, kterou poté můžete sundat. Ideální barva je černá nebo tmavé odstíny.

2. Boty

Tady se nebudeme pouštět do spekulací, která obuv je vhodnější než jiná, důležité je mít s sebou náhradní obuv, ve které budete cvičit.

3. Doplňky

Na stroje a lavice je podle našich pravidel při cvičení nutné používat ručník. Tím zaručíme, že nám budou sloužit co nejdéle. Záleží už pak na vás, jestli zvolíte ještě ručník č. 2 do sprchy, to samé platí i o pantoflích. Pokud zapomenete ručník, tak si jej můžete u nás zapůjčit za poplatek 20 Kč. Dále doporučujeme vlastní zámek, kterým si uzamknete své věci v šatně. Zámek vám můžeme také zapůjčit za vratný poplatek 50 Kč. Nezapomeňte, že skříňka není trezor.

4. Pitný režim

Pokud si nevemete svůj nápoj, tak si u nás na recepci můžete zakoupit vodu, Pre-Workout a po tréninku vám rádi připravíme proteinový nápoj.

Budeme se těšit na vaši návštěvu.