2023 v S&M Fitness

Leden je ideální čas začít se sebou něco dělat. Věříme, že vám nadšení do cvičení vydrží a budeme se nadále potkávat po celý rok. Zároveň děkujeme všem, kteří nás už nějaký ten rok navštěvují pravidelně. Vážíme si vaší podpory a toho, že nám pomáháte budovat fitness komunitu na Žižkově.

Co pro vás chystáme v roce 2023 za novinky?

Rekonstrukce pánských WC

Do úspěšného konce se blíží rekonstrukce záchodů pro pány. Kvalitní zázemí bereme jako základ, proto jsme po vylepšení prostoru šaten přistoupili k této rekonstrukci a dále budeme pracovat na dalších věcech, abyste se u nás cítili lépe.

Nové stroje a vybavení

V minulém roce se nám podařilo fitko dovybavit novými moderními stroji a rok 2023 nebude v tomto směru žádnou výjimkou. Máme nasmlouvaných několik strojů a momentálně čekáme na jejich přepravu.

Rozšíření nabídky boxu

Kromě soukromých tréninků boxu se můžete nově zapsat do skupinových tréninků a pro dámy máme připravenou specialitku v podobě Ladies boxu. Výhledově plánujeme rozšířit nabídku o tréninky boxu pro děti.

Letní a vánoční Gym párty

Po třech úspěšných Gym párty, které proběhly v roce 2022 plánujeme ustálit jejich počet na dvě za rok. Jedno setkání plánujeme už na začátek léta a proběhne pod širým nebem. Druhé setkání bude před Vánoci. Poslední události se zúčastnilo okolo 30 lidí. Jako vždy bude zajištěn bohatý raut a pohodová atmosféra.