7 důvodů, proč si vybrat gym S&M Fitness

Pokud se právě rozhoduješ do jakého fitka začít chodit nebo uvažuješ nad změnou.

1. Přátelská atmosféra a komunita

V gymu vládne přátelská atmosféra, na které si zakládáme. Začíná na recepci a pokračuje i v samotném fitku. Zdravení mezi lidmi je u nás normou. Navíc jsme připravení si kdykoli navzájem poradit a pomoci. Věříme, že si u nás najdeš i nové kamarády, kteří sdílejí stejný životní styl.

2. Žádná dlouhodobá členství

Znáš to, odhodláš se začít cvičit. Koupíš si roční členství a potom ti do života skočí nečekaná překážka (delší pracovní cesta, nemoc, stěhování atd.). V ten moment může být velmi složité a často nemožné zrušit dlouhodobé členství, které často nabízejí známé sítě fitcenter. U nás se ničeho takového obávat nemusíš, nabízíme jak výhodné měsíční, tak i vstupové permanentky.

3. Vybavenost a doplňky

U nás najdeš stroje, které jinde nemají. Je pravda, že některé už mají něco za sebou, ale snažíme se je neustále udržovat a postupně vybavení posilovny obměňujeme a doplňujeme. Na naší recepci seženeš i nějaký ten protein, vodu nebo nakopávač.

4. Doplňkové aktivity

Kromě cvičení se můžeš přihlásit i na tréninky boxu. Ty jsou určeny pro začátečníky i pokročilé. Naše boxerna je prostorná a vybavená do posledního detailu.

5. Osobní trenéři

Pokud chceš začít cvičit a nevíš si vůbec rady, tak můžeš využít služeb osobního trenéra. V našem fitku momentálně funguje 5 osobních trenérů. Takže je z čeho vybírat. Zeptat se můžeš na recepci nebo nás kontaktuj.

6. Zázemí

Malé šatny, miniaturní skříňky a fronty na sprchy. To je obraz mnoha fitek. U nás takový diskomfort nečekej, šatny jsou prostorné a prostor na uzamčení věcí je dostatečně velký. Ani ztráty času ve frontě na sprchu se obávat nemusíš, díky 5 sprchám se fronty netvoří ani při plném vytížení fitka.

7. Český podnik

Pokud nechceš sponzorovat velké sítě fitcenter, které ve většině případů odvádějí své zisky do zahraničí a komunikace s nimi je složitá, tak jedinou správnou variantou bude zvolit český podnik, kterým je i S&M Fitness.

A jako bonus, pokud se cvičením nějakou dobu vydržíš, tak může i tvůj podpis brzy zdobit stěnu S&M Fitness. Tak neváhej a přidej se k nám.